Keski-Suomen vapaa-ajattelijat ry

KESKI-SUOMEN VAPAA-AJATTELIJAT RY

 toiminta

etusivulle


Yleistä

Keski-Suomen vapaa-ajattelijat pyrkii voimavarojensa mukaan edistämään uskonnotonta tapakulttuuria ja tieteellisen maailmankuvan leviämistä. Koska voimavaramme ovat rajalliset, kaipaamme lisää aktiivisia toimijoita Keski-Suomesta ja lähialueelta. Myös nuoria mukaan vaikuttamaan, kritisoimaan, pohtimaan ja väittelemään! Ota rohkeasti yhteyttä.

Yhdistyksen säännöt

Jäsenyys

Jäsenhakemuksesi voit tehdä liiton www-sivuston lomakkeella.

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 22 euroa. Huomaathan, että jäsenyytesi alkaa vasta maksettuasi jäsenmaksun. Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Vapaa Ajattelija -lehden.

Tapahtumia

Tahtoisimme järjestää keskustelutilaisuuksia tai muuta mukavaa. Kerro mitä sinä haluaisit tietää tai tehdä.

Uskonnoton hautausmaa

Keski-Suomen vapaa-ajattelijat ylläpitävät omaa hautausmaataan Jyväskylän Seppälänkankaalla.

Uskonnottomat nimiäiset, häät ja hautajaiset

Keski-Suomen vapaa-ajattelijat pyrkivät jakamaan tietoa uskonnottomasta tapakulttuurista. Yritämme mielellämme auttaa ihmisiä toteuttamaan tärkeät tilaisuutensa ilman uskonnollisia symboleita. Yritämme myös auttaa järjestämään puhujia tilaisuuksiin.

Lisätietoa löytyy myös mm. Anneli Aurejärvi-Karjalaisen teoksesta "Perheen omat juhlat", jonka voi tilata uskonnottoman tapakulttuurikeskuksen, Pro Seremoniat Oy:n, kautta. Kirjan voi ostaa 15 euron hintaan myös yhdistykseltä, tilaa se osoitteesta ks@vapaa-ajattelijat.fi.

Keski-Suomen vapaa-ajattelijat ry
Ota yhteyttä